Premsa
3/12/14 - La Fundació Dieta Mediterrània i el Dept. d’Agricultura van celebrar ahir el sopar de presentació dels nous projectes de la fundació i de l’inventari de la Dieta Mediterrània i el logotip “Producte DM, la dieta més saludable del món”, una acció que tenia com a objectiu promoure productes de qualitat amb DOP i IGP com a part de la dieta més saludable del món, i que va comptar amb la participació de la IGP Llonganissa  de Vic.

L’acte va ser presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i president de la Fundació Dieta Mediterrània, Josep Maria Pelegrí, qui va anar acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, del director general de l’INCAVI i conseller delegat executiu de Prodeca, Jordi Bort, i del director executiu de la Fundació Dieta Mediterrània (FDM), Domingo Valiente.

Pel que fa a l’inventari de la dieta mediterrània, es tracta d’un registre documental on es reflecteix el Patrimoni que constitueix aquesta dieta i que comprèn paisatges, activitats de producció, tècniques i oficis, aliments, receptes, espais culturals i festivitats i celebracions.