Premsa
Participació de la IGP al concurs El plat favorit dels catalans La IGP Llonganissa de Vic ha participat en el concurs del Plat Favorit dels Catalans, que organitza la revista Cuina i Catalunya Ràdio i que està patrocinat pel Departament d’Agricultura,...
Se celebra el Congrès Internacional de Tecnologia Alimentària amb la participació de la IGP 15/11/17 - El Departament d'Agricultura ha dut a terme avui una acció de promoció dels productes DOP/IGP al Congrés Internacional Tecnologia Alimentària, que s'ha celebrat a Sitges, i que ha tingut...
Representants del DARP visiten l'empresa Agroalimentària de Savassona 15/11/17 - El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, ha visitat avui l’empresa Agroalimentària de Savassona (Fussimanya) a...
La Marató del Montseny compta amb la IGP Llonganissa de Vic com a patrocinador Ahir diumenge 12 de novembre es va celebrar la Marató del Montseny amb el patrocini de la IGP Llonganissa de Vic, que va aportar producte en packs individuals i fulletons per a les bosses dels corredors, per a...
El MAPAMA edita materials promocionals de la DOP i IGP amb la Llonganissa de Vic El Ministeri ha editat una sèrie de materials promocionals relacionats amb les Denominacions d'Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides de diverses famílies de productes que estan...
Una recepta amb Llonganissa de Vic participa en el concurs del plat favorit dels catalans La cuinera Magda Subirana ha elaborat una recepta amb Llonganissa de Vic de la IGP per al concurs El plat favorit dels catalans, que organitza la revista Cuina. L'original recepta són Farcellets de llonganissa en...
La Llonganissa de Vic participa en el concurs Millor Pa de Pagès Català 2017 14/10/17 - Avui ha tingut lloc a Barcelona la final del Concurs Millor Pa de Pagès Català 2017, convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català entre els flequers/flequeres...
La Llonganissa de Vic participa al Workshop de l'Oli d'Oliva 19/09/17 - Avui s'ha celebrat el III Workshop de l’Oli d’Oliva a la Universitat de Barcelona de Santa Coloma de Gramenet, en el marc del Pla anual de transferència tecnològica PATT 2017 del...
La Llonganissa de Vic present a actes de la Diada a delegacions exteriors de la Generalitat 12/9/17 - Les delegacions de la Generalitat a l’exterior van celebrar la Diada de l'11 de setembre, i per amenitzar l’acte, van oferir producte català amparat per un distintiu de qualitat reconegut per la...
Notícia al diari El 9 Nou El passat divendres 4 d'agost, el diari El 9 Nou va publicar la notícia: "Magda Subirana participarà al concurs El Plat Favorit dels Catalans, de la revista Cuina".
La IGP Llonganissa de Vic present a Hong Kong La IGP Llonganissa de Vic va participar, el passat 29 de març, a Hong Kong en l'acte de promoció de Catalunya, els seus productes i la seva gastronomia, que es va emmarcar dintre la Missió Comercial...
La Llonganissa de Vic, al CreaTast Penedès de Mallorca Palma de Mallorca ha acollit avui la mostra de vins CreaTast Penedès 2017 organitzada per la Denominació d'Origen Penedès (DO Penedès), i on ha tornat a col·laborar la IGP Llonganissa de Vic...
La Llonganissa de Vic participa en el CreaTast Penedès 2017 14/3/17 - Ahir dilluns es va celebrar a les Drassanes de Barcelona la segona edició del CreaTast Penedès 2017, el nou format iniciat l’any passat de presentació dels vins de la Denominació...
La IGP Llonganissa de Vic col·labora amb els premis Gaudí de cinema 30/1/17 – La IGP Llonganissa de Vic ha participat amb producte al còctel previ a la gala dels IX Premis Gaudí 2017 de l'Acadèmia del Cinema Català, que va tenir lloc ahir diumenge...
Finalitza la participació de la IGP a la fira Sirha 25/1/17 - Avui ha finalitzat la fira Sirha, a Lió, on la IGP Llonganissa de Vic ha comptat amb un estand que ha rebut nombroses visites interessades a conèixer els seus productes. En aquesta fira, que va...
La producció de la IGP Llonganissa de Vic tanca 2016 amb un augment del 26% La IGP Llonganissa de Vic ha incrementat durant el 2016 la seva producció en un 26%, amb un volum total de fabricació de 212.431 kg, mentre que al 2015 les peces elaborades van sumar 167.967 kg. Pel que fa a...