Premsa
Col·laborem amb el XVIIè Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres 6/05/24- Avui ha tingut lloc a Girona el XVIIè Concurs de joves cuiners/eres i cambrers/eres dels Instituts d'Ensenyament Secundari i de les Escoles d'Hoteleria de Catalunya del curs 23-24, que organitza la...
La Llonganissa de Vic felicitat els 10 anys de la revista cultural Catorze 17/04/24- Ahir vàrem col·laborar en l’acte celebrat al CCCB de celebració dels 10 anys de la revista cultural catalana Catorze. Amb un photocall del David Ruano els convidats van anar posant amb els...
Ens adherim a Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025 Catalunya és referent en excel·lència alimentària i gastronòmica, capdavantera en turisme enogastronòmic. Enguany s’ha reconegut la distinció Catalunya, Regió...
La nostra llonganissa farceix una pizza italiana fregida El programa Cuines de 3Cat ha elaborat una recepta de Pizza fregida amb mozzarella i IGP Llonganissa de Vic. La cuinera Gessamí Caramés ens explica com combinar el tradicional plat italià farcit de...
Foodswinesfromspain publica un article sobre la nostra IGP 4/04/24- Amb l’objectiu de donar a conèixer i fer difusió de la cultura gastronòmica espanyola a l’exterior, el Ministeri d’Economia, Comerç i Empresa i l’ICEX publiquen...
El CE adopta reforçar la protecció de les IGPs 27/03/24- Ahir el Consell Europeu va adoptar un nou Reglament per a reforçar la protecció de les Indicacions Geogràfiques Protegides, en el qual s'han publicat millores relacionades amb: el reforç...
Degustació de Llonganissa de Vic en l'espai Catalunya de la fira Alimentaria 20/03/24- Tercera acció de col·laboració de la nostra IGP a l’espai de Catalunya de la fira Alimentaria. En aquesta ocasió, i sota el títol Ni de forquilla, ni de cullera, unes bones...
La IGP Llonganissa de Vic en un plat amb carn de caça i aroma de tòfona negra 19/03/24 – Nova sessió dins el marc de la fira Alimentaria, en aquesta ocasió sota el nom: A quatre mans, per perdre els sentits... menjant! amb els delicats aromes de la tòfona negra s’han...
Col·laborem en la sessió Aliments DOP i IGP: un xou gastronòmic irresistible! 18/03/24 – Dins el marc de la fira Alimentaria, hem col·laborat amb la Federació Catalana de DOP-IGP en una sessió d’alta cuina amb en Marc Grivé, xef creador...
La IGP Llonganissa de Vic col·labora en l’estand de FECIC a Alimentaria 18/03/24- Dins el marc de la fira Alimentaria, enguany el nostre Consell Regulador ha col·laborat amb l’estand de la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) oferint...
La Llonganissa de Vic en el sopar dels Premis Gaudí 2024 4/02/24- Avui diumenge, el Centre de Convencions Internacional (CCIB) de Barcelona ha acollit la XVI Gala dels Premis Gaudí de Cinema Català 2024, amb l’assistència de 1.400 convidats. La IGP...
La Llonganissa de Vic present al Trufforum Vic 2024 3/02/24- Del 2 al 5 de febrer de 2024 el Recinte Firal del Sucre de Vic ha acollit una nova edició del Trufforum, la festa de la tòfona i la gastronomia. Dins els actes inclosos en la seva...
La IGP Llonganissa de Vic s'enlaira a la Plaça Major de Vic 3/02/24- Avui, i dins el actes inclosos en el programa del Trufforum de Vic, i gràcies a la campanya de promoció de la Federació Catalana de DOP i IGP, Enlairem les DOPs IGPs, els guanyadors del nostre...
La nostra Llonganissa es promociona en la Guia del visitant de Vic+Osona La nostra IGP Llonganissa de Vic es promociona, com no podia ser d’altra manera, en la Guia del Visitant VIC+Osona que publica periòdicament l’Ajuntament de Vic i que es reparteix de forma gratuïta en...