Premsa
El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha anunciat el canvi de president, que ara passa a mans de Josep Viladecàs, d’Agroalimentària de Savassona, qui substitueix a David Garcia-Gassull, que deixa el càrrec després d’1 any i 7 mesos.
 
El nou president, que té una figura institucional i de representació del Consell Regulador, és el gerent de l’empresa Agroalimentària de Savassona SL, que treballa amb la marca Fussimanya des de 1971. Actualment sota aquesta marca hi ha la línia d’elaboració d’embotits artesans, vuit punts de venda propis a la comarca d’Osona i un restaurant.
 
Josep Viladecàs va començar per la base de l’empresa, portant la gestió de l’explotació ramadera de vacum i porcí, que també té la companyia, i treballant en la restauració. Més endavant va entrar a la línia d’elaboració i venda de producte, agafant la gerència de l’empresa fins a dia d’avui.
 
El nou president defensa que “cal aprofitar i potenciar la trajectòria de creixement que ha portat la IGP Llonganissa de Vic els últims anys, adaptant-se en quant a qualitat, formats, canals de venda, etc, en definitiva, adaptant-se a  totes les necessitats que el mercat tingui en cada moment”.