Premsa
Des d’ahir i fins el 21 de juny té lloc, a Barcelona, la 5a edició del Congrés Internacional de l'Observatori de l'Alimentació (Universitat de Barcelona) i la Fundació Alícia, que té per títol “Patrimonis alimentaris, turismes i sostenibilitat”, i en què participa la IGP Llonganissa de Vic.

Concretament, la IGP col·labora en un esmorzar a base de Llonganissa de Vic llescada i tallada en el moment, per a que els assistents vegin com s’emboteix i quin és el seu format original abans de tastar-la. La Llonganissa de Vic s’acompanyarà de Pa de Pagès IGP Català, Oli de la DOP Terra Alta, Poma de IGP Girona i Avellana IGP de Reus.

La present edició del Congrés se centra en la relació entre el patrimoni, el turisme i la sostenibilitat i és un aparador per a professionals nacionals i internacionals del sector del turisme, la gastronomia i el patrimoni alimentari, des d'un àmbit acadèmic i tècnic.