Premsa
El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha incrementat durant el 2020 la seva producció en un 7%, una bona dada tenint en compte l’actual context de crisi sanitària per la Covid-19.
 
20/1/21 – L’any 2020, tot i la crisi sanitària viscuda per la pandèmia de la Covid-19, la IGP Llonganissa de Vic va registrar un increment del 7% respecte 2019, amb un volum total de fabricació de 183.532 kg, mentre que el 2019 les peces elaborades van sumar 171.408 kg.
 
Del total del producte comercialitzat per les sis empreses membres de la IGP, destaca el gran augment dels llescats en sobres, amb un augment del 68% i 354.790 unitats comercialitzades, mentre que el producte destinat a lliure servei, en peces unitàries de 200 gr aproximadament, ha crescut un 2%, amb 363.511 unitats. Pel que fa al format de producte destinat a la venda al tall, ha registrat un descens del 18%.
 
Aquestes dades positives reafirmen la tendència creixent de comercialització de Llonganissa de Vic dels últims anys, fruit de la comercialització de nous formats que demanden els consumidors i de l'alta qualitat del producte.