Premsa
Des d'avui i fins el proper 14 d’octubre, la IGP Llonganissa de Vic exposa el seu producte a l'estand que la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) té dintre el pavelló monogràfic de carnis Anuga Meat. Aquest espai específic per a carnis, situat al Hall 6.1, és el més important de la mostra, ja que compta amb la presència de 870 expositors nacionals i internacionals que representen els segments de la carn, els embotits, la carn de caça i les aus. Els visitants poden tastar la llonganissa i agafar material promocional de la IGP, on s’explica les característiques i qualitats del seu producte, quin és el procés d’elaboració, quines empreses formen la IGP o dades de contacte per a la distribució del producte.

Aquesta acció comercial s'emmarca dintre l’estratègia d’internacionalització de la IGP, que té com a objectiu principal obrir nous mercats exteriors per a la Llonganissa de Vic, i que es du a terme per mitjà de la participació en diferents fires agroalimentàries mundials i l’aportació de material promocional i de producte per fer tast a diferents esdeveniments gastronòmics i culturals d’arreu del món.