Premsa
6/11/14 – Amb l’objectiu de formar professionals de l’hostaleria en el correcte servei de la cervesa i incrementar el coneixement sobre la relació entre aquesta beguda i la gastronomia, l’Asociación de Cerveceros de España ha organitzat avui una activitat de formació sobre cervesa i productes de qualitat. En aquesta ocasió, la IGP Llonganissa de Vic hi ha col·laborat amb producte.

En concret, els alumnes de l’Escola d’Hosteleria i Turisme (CETT) van respondre al repte de Cerveceros de España, elaborant un plat a partir de la Llonganissa de Vic i presentant tres propostes amb un toc molt vanguardista. Els plats presentats han estat:

- Rellom d'ànec lacat, fals arròs de patata i Llonganissa de Vic a l'aroma de cervesa lager extra
- Harmonia de canaló de Llonganissa de Vic fumat amb lager extra i Harmonia Mar i muntanya
- Calamar de potera farcit de Llonganissa de Vic, glasa de porc ibèric i cervesa negra amb cervesa de blat.