Premsa
25/11/23 –Santa Bàrbara s’ha convertit aquest cap de setmana en l’epicentre del sector de l’oli de les Terres de l’Ebre, amb la celebració de la 27a edició de la Fira de l’Oli Novell, els Cítrics i el Comerç. Una cita consolidada que posa de relleu l’activitat econòmica d’aquesta població del Montsià i en especial el seu cultiu més important i arrelat, el de l’olivera.

Dissabte 25 de novembre de 2023, dins el marc d’aquesta fira, la Federació Catalana de DOP i IGP ha organitzat "Aules de tast amb DOP - IGP", una experiència gastronòmica basada en tastos guiats de productes alimentaris artesans, de qualitat, proximitat i amb segells de qualitat DOP-IGP.

L’aula de migdia, guiada per Clara Soler Isart, de Caram Caram, ha oferir un tast de la nostra IGP Llonganissa de Vic, juntament amb la IGP Pa de Pagès Català i DOP Oli Baix Ebre – Montsià, no sense abans explicar les característiques del nostre producte.