Premsa
11/09/23- El producte català va ser protagonista durant els actes de celebració de la Diada de l'11 de setembre a diferents països.

Atès que el passat mes de juny Catalunya va ser nomenada "Regió Mundial de la Gastronomia 2025" per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme, Alemanya va celebrar la Diada Nacional de Catalunya al voltant del concepte de la gastronomia.

Els actes de celebració organitzats per la Delegació del Govern de Catalunya a Berlín (Alemanya) i PRODECA van comptar amb un viatge de descobriment gastronòmic amb un tast de productes amb distintius d'origen i qualitat, com els vins i escumosos del Penedès, l'oli d'oliva verge extra DOP Siurana, els fesols de Santa Pau, l'arròs del Delta de l'Ebre, l'Avellana de Reus o les Anxoves de l'Escala i la nostra IGP Llonganissa de Vic.

El quartet de saxòfons Kebyart de Barcelona va marcar el tret de sortida de la vetllada amb interpretacions modernes de peces clàssiques.