Premsa
18/9/18 - Membres de l’Institut de recerca alimentària de Corea, el Korea Food Research Institute (KFRI), i del Servei Nacional de Gestió de Qualitat de Productes Agrícoles (NAQs) van visitar ahir la planta d’Splendid Foods, a Seva, per conèixer els sistemes de qualitat de la IGP Llonganissa de Vic i quins són els processos d’elaboració i certificació. Aquesta delegació va anar acompanyada de la cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Patrícia Pladevall.
 
La visita s’emmarca dintre de la recerca de mercat que estan fent ambdues organitzacions sobre el sistema de certificació, els criteris que segueixen i el procés de fabricació de diferents productes, de cara al desenvolupament que estan duent a terme d’un sistema de certificació i normes alimentàries per a aliments tradicionals.
 
KFRI  i NAQS, estan finançades pel Govern coreà, i s'encarreguen de la certificació i la investigació en els àmbits sobre aliments, agricultura i indústria pesquera amb la finalitat de continuar treballant en el desenvolupament de la indústria alimentària del seu país i la qualitat de vida dels consumidors a Corea del Sud.