Premsa
6/07/23- Una dotzena de professors i professores procedents de la branca d’Hosteleria i Turisme han visitat avui un elaborador de la IGP Llonganissa de Vic, per tal de conèixer el procés d'elaboració i curació del nostre producte.

L'inici de la visita ha començat amb una explicació i un vídeo de quines característiques té el producte que el fan ser distintiu d'un segell de qualitat europeu, així com de la relació dels elaboradors que conformen aquest Consell Regulador i, posteriorment, han visitat la planta on han estat a la sala d'embotir i a la planta d'assecat.

En concret, va ser des de la mateixa Direcció General de Formació Professional del Departament d’Ensenyament qui es va posar en contacte amb el nostre Consell Regulador per coordinar aquesta visita, que ha permès a professorat d’aquest àmbit conèixer de primera mà com s’elabora la IGP Llonganissa de Vic, i poder així traslladar-lo a futurs xefs, restauradors i professionals del sector turístic. La visita ha finalitzat amb una degustació de IGP Llonganissa de Vic.