Premsa

29/01/15 – El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha decidit per unanimitat que David Garcia-Gassull presideixi la IGP, en substitució de l’anterior president, Urbici Escudé, que deixa el càrrec després de 4 anys. Amb la nova presidència s’inicia un canvi en el model de gestió i representativitat, havent reforçat la figura del secretari general amb responsabilitats més executives i deixant, per altra banda, el càrrec de Presidència com a figura més institucional i de representació del Consell Regulador. Alhora, ha quedat establert un nou sistema de rotació anual del càrrec de president, que pretén un reconeixement de totes i cadascuna de les empreses de la IGP.

El nou president és el propietari de l’empresa Embotits Artesans Can Duran, membre de la IGP, i de Casa Sendra. És llicenciat en Empresarials per la Universitat de Barcelona, Màster en Finances per l’Institut d’Estudis Financers (IEF), Analista Financer per l’Institut Espanyol d’Analistes Financers, Certified European Financial Analyst (CEFA) per la Federació Europea d’Analistes Financers i PADE per l’IESE de Barcelona. És també patró d’honor de la Fundació Projecte Aura, que té com a objectiu la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

El seu nomenament suposa un canvi d’orientació en la IGP, amb una aposta per la professionalització de la gestió i per l’èmfasi en totes aquelles mesures destinades a millorar la percepció de qualitat dels productes sota l’empara de la IGP Llonganissa de Vic, que permetin una millor promoció i internacionalització. Garcia-Gassull ha comentat que “només amb un ferm compromís per la Llonganissa de Vic com a producte representatiu de la nostra terra i de la qualitat que l’avala, podrem fer front als nous escenaris que ens exigirà el mercat en el futur més immediat”.

Llegir notícia a La Vanguardia
Llegir notícia a Expansión
Llegir notícia a El 9 Nou
Llegir notícia a l'Econòmic